Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kan du inte??? Joo, de kan jag väl..."


Limerickar i repris

Kokbokslimerick:

En kokboksskribent ifrån Falster

lät höra: "Mitt senaste alster

ja, jag är nog en tok,

blir en mycket tunn bok:

"Att tillaga kvalster på halster". 

 

Stand up limerick

En tös från de värmländska skogarna

sa "Jag får förbålt ont i knogarna

om jag sitter på knä

när min gubbe skall te'."

Nu står hon när han vill förfoga'na.

 

Forntidslimerick

Ett spöke från Inglinge hög

sa: de samtida trodde jag ljög

när jag sa: "Mitt organ

liknar en pelikan.

Men dom trodde mig sen, när jag flög."

 

Påfyllningslimerick

En oljekund i Otterbäcken

av Q8 kallades Skräcken

ty hon sa varje gång:

"Tag en slang som är lång -

jag har hålet så långt bak i häcken!" 

 

Dubblad budskaps-limerick

En dalkulla, barnfödd i Särna

med milt våld sin jungfrudom värna.

Sa: "Var finns den karl 

som förstår mitt försvar?

Och dess svaghet - jag vill ju så gärna!" 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-18 08:07

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hahahahahahahahahahahahaa gu va bra..och den där med pelikanen hahahaa..fick dom se när jag flög..hahahaha
applåder applåder i masser
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP