Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden bara kom då jag vid mitt fönster stod


Det mina ögon ser

Det mina ögon ser just nu
är björkens gyllengula löv

Det mina ögon ser just nu
är höstsolens strålar som
letar sig fram

Det mina ögon ser just nu
är mogna krikon

Det mina ögon ser just nu
är det vackra rönnbärsträdet

Det mina ögon ser just nu
är ordet fredag

och med vetskapen inom mig

att det är helg

och höstdagar med ledighet

så hoppas jag hitta en

läsvärd bok, en stund på min

väns balkong med ett korsord

eller att bara få vara och njuta

av dessa dagar i vår underbara

natur

090918





Övriga genrer av sajo
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-18 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo