Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brittsommar

 

 

 

Världen bjuder dig på fest

höstsol slösar nu som mest

på sin sköna rikedom.

Blundar och blir nästan from

i den skönhet vädret ger.

Säg, vad kan man önska mer?!

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-18 17:18

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Brittsommar ja
det vill vi alla ha
och när min vän
från England var
här, sa han kallar
ni den så, vi säger
indiansummer...
Vackert skrivet
av Dig!
2009-09-18

  walborg
Underbart!!! Jag är med där!
2009-09-18

    Bodil Sandberg
Ja här är det också sol
och lusteligt svänger man sin kjol
och gladeligt ler
minsann vad kan man önska mer

tack för härlig dikt!!!
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP