Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha varit med i karlavagnen drömde jag om att någon intervjuade mig i radion om sommar....


Drömmen att få vara sommarpratare

Sommar sommar sommar

signarturmelodi till ett

radioprogram i sommarens

underbara tid i P1

Tänk att få vara sommarpratare

Det skulle jag vilja vara

men det är bara en önskan

och en dröm jag en gång

haft

men vem vet genom att skriva

flera böcker och kanske bli erkänd

författare så sitter man en

dag som

Sommarpratare i radion

090918




Övriga genrer av sajo
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-18 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo