Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvar för vissa, lek för andra



Undviker linjen
balanserar mellan liv
och död snubblar till
skräckslagen faller livet
är inte bara en lek




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 08:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
åter igen en fin lek med ord och känslor, uppskattar väldigt mycket just sådana här känslofyllda o korta som sentenser
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP