Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osannolikt möte



Där du just gick går
jag känner din närvaro
omfamna min själ
vilsna i livet hittar
varandra utan kompass




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-19 11:03



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Så sant och fint.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP