Det finns namnlöst lidande och..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns namnlöst lidande och...


FAMNLÖST LIDANDE

söker en famn men

finner ingen

inget som helar

den brutna vingen

vem tar en sån

som jag i famnen?

skepp som mitt

finner aldrig hamnen

världen är full av

lyckodroger

och självutnämnda

psykologer

saknar du kärlek

saknas allting

du blir en stel

kulturförvaltning

vissa gör själva

slut på livet

det kan ju verka

överdrivet

men jag förstår dem

mer och mer nu

mot bakgrund av

allt det jag ser nu

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090919




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-19 12:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
Sorgligt. Om längtan efter död istället för det liv man mist. Det man menades leva blev inte av, man levde något annat - istället.
2009-09-20

  Måna N. Berger
Det du skriver om är ett av våra primära, djupast kända behov, närhet, kroppskontakt, kärlek.
2009-09-19

  Junitvillingen
Åhhh, jag "fryser" när jag läser dessa ord...din text griper tag och smärtar...så hur ska inte DU SJÄLV då känna det inom - ifall texten handlar om ditt liv vill säga? Upplever smärta, ensamhet, sorg, saknad...blir tårögd...det ryms SÅ mycket längtan & saknad i orden...
2009-09-19

  anits VIP
Sorgligt och vemodigt, förstår
hur du känner
2009-09-19

    Ken Cassel
Bra Larza

Mvh

Ken
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP