Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skämtpoesi... hade lite kul bara :P


Snögubbskärlek

Ingen riktigt vet ju om snögubbar kan bli kära
Men jag vet att det inte är så
För om man är kär
Så blir man ju alldeles varm i kroppen
Och om snögubbar skulle bli kära
Så skulle de ju smälta!




Fri vers av Mallizzz
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-10-11 20:22



Bookmark and Share


  Annnsi
Hehe, fan vad gulligt av dig!! Men de är ju så sant så =)
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz