Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är inte, som man lätt annars skulle kunna få för sig, fångad i flykten i Bergianska trädgården, utan fastmer i min egen lilla nästäppa för blott några veckor sedan då dessa blommor stod såsom i blom, blygt poserande för kameran


Kubismen går mot nya segrar - en journalistisk analys





Liket
efter en
flaska vodka
låg och flöt i strömt
vatten i den å som så behag
ligt rinner genom Halmstad medan
solen sken på innevånarnas huvuden
armar och ben. Det hade legat i vattnet
minst en vecka konstaterade den expert
som kallats dit och som senare även fick hand
om obduktionen. Det framkom att under
likets vänsterhands långfingernagel
återfanns spår av jod, rödaktig
jord samt även något som
starkt påminde om en
crocodeals tänder
som små rispor
längs med
huden




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP