Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För gamla tiders skull .... minns och rensar ur.


Stulna lekar

I natt omfamnade
omslingrade
som en ristande kokong
av lust inuti

96 kilo varm nyfiken hud
tätt intill
runtom och in i
leker vi

du andas hastigt
i mina andetag
synkade
till ett nu

inte av vikten betyngande
du är annans
min man att låna
heter du







Övriga genrer av Dahlia
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-09-20 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dahlia