Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar mina vänner.


Vännerna {v

Vännerna? Vad vore jag utan er.
Det är ni som stöttar mig igenom allt.
Jag vill inte leva utan er.
Det är ni som får mig och stå på mina ben
Det är ni som får mig och le.
jag kommer aldrig att sluta älska er.
För ni är exakt mitt allt.

Men jag ska erkänna en sak nu.
Min bästa vän Anniz, du är mitt allt
jag kommer aldrig låta något förstöra mellan oss
jag älskar dig<3




Fri vers av ellinore
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-20 10:08



Bookmark and Share


  ©Anniz
Älskar dajj mest av allt på vår jord Ellz!

Kan ente beskriva det i ord!
Kmr ente svika dajj i första taget gumms!

Du kan ente fatta huur mkt jah älskar dajj!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

ellinore
ellinore