Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste bara säga det

Jag tror
Jag måste bara säga det

Det pulserar i mina ådror
Snurrar runt i mina celler
Åker berg och dalbana i mitt hjärta
Kryper under min hud
Rinner runt i kroppens alla vätskor
Fladdrar omkring i min mage

Jag tror
Jag måste bara säga det

Nej jag måste skrika det

JAG ÄLSKAR DIG
Allt med dig




Fri vers av Murjina
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-20 20:44



Bookmark and Share


  Kape
Vackert, du fångar!
2009-10-22

    ej medlem längre
Man nästan rycks med i din text här.. vilken glädje! :D
2009-09-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
skrik på, jag hör dig!:)

klaffande sagt.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Murjina
Murjina