Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag sitter och läser mina texter och många skrivarvänners texter


Några ord om poeter.se

poeter.se har hjälpt många

med att hitta orden

som ett rinnande vattenfall

poeter.se hoppas jag får

leva kvar ännu ett tag till

för det är vad vi vill

090920




Övriga genrer av sajo
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-20 20:58



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Jag räknar med att det a l l t i d ska vara där!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo