Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du frågade om jag skrivit om Bosporen? Japp - noga räknat den 18 augusti 2007!


Muskulös limerick till Lodjuret

 

 

En bilskrotare från Bosporen

blev oerhört kraftfull med åren

och blev då så less

på att använda press

att han stampade vrak mellan låren. 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 08:08

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om än kanske tillägnad mig,
inte katten känner jag igen mig i
att stampa takten mellan låren...
fast i ett annat liv kanske,
katter sägs ju ha cirka nio...
Bosporen, för övrigt, som ju finns
på två olika ställen här i världen
är dock vardera mellan tvenne
landmassor belägna sund vilka
vart för sig har kontaktyta med
medelhavet, svarta havet,
Turkiet samt Ryssland
denna limerick har förstås gjort sig
förtjänt av trenne vita rosor från Aten*
*Aten har länge haft handel i området
2009-09-21

  Gunnel André VIP
Jag får för mig att denna - som vanligt roliga - limerick handlar om en "musKulös" person!
2009-09-21

    Bodil Sandberg
stort skratt en sån herre atletisk nåt värre
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP