Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oönskat möte

Lika främmande som vem som helst
Aldrig vill jag möta dig igen
Skulle du komma in här nu
Du vore som en pappersdocka
Platt hård och utan liv

Det beror på viljan
Jag vill inte lära känna dig igen
Skulle du komma in här nu
Du hade varit objuden
Platt hård och utan liv

På avstånd betraktat har inget hänt
På nära håll har ditt hjärta skrumpnat
Skulle du komma in här nu
Du hade fått se mig fly
Rund mjuk och full av liv




Fri vers av Kristina Ahlberg
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-21 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Ahlberg
Kristina Ahlberg