Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä, nu går jag och badar





Var hos frisören idag

och blev plötsligt


hela tio år yngre...




…det är allt tur

att man inte är där för ofta


för då skulle man ju raskt hamna


som i mammas mage igen...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 20:20



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ja, det är tur att man inte åldras lika hastigt som håret växer ut igen!
Carl-Erik
2009-09-22

  Ronny Berk
en riktig klippare; den frisören; känner att han fixar frisyren på ett kostnadseffektivt sätt.

hur mycket kostar det att komma åt barnbidraget ? bör vara en god investering. och varför bada , borde räcka med att badda...
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP