Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fyllt på havet

jag har fyllt på havet
med mina tårar

mina salta tårar
har fått blanda sig med
Medelhavets sälta

kanske vattnet är så salt
för att många fler
än jag har fyllt på havet...




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad bra skrivet, tankeväckande text, man fortsätter att fundera kring det hela liksom..
2009-09-22

  Blåbäret
rubriken räckte så för mig att bli berörd... den målade direkt bilder och skapade en känsla så stark
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson