Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här


I min hand

I handen håller

jag min kamera

I handen håller jag

min penna

I handen håller jag

en vacker pelargon som

snart står så vackert i

mitt fönster

I handen håller jag

en läsvärd bok

I handen håller jag

en blå mjuk bergslagssten

I handen vill jag känna min

väns hand som ger mig trygghet

090922




Övriga genrer av sajo
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo