Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SABINA

som det glittrar om dig, sabina

i septembermorgonsol

tänk så skönt att den får skina

ned på dig och nobody´s fool

som det blänker i dina ögon

kanske av förväntningar

och jag önskar jag kunde spela

denna sång för dig på gitarr

 

 

lystern är elektrifierad

jag tror jag har fått en stöt

lätt att man blir hypnotiserad

när du är vackrare än söt

du kanske finns nånstans på facebook

men jag vill inte flytta dit

jag tycker om din outer space look

du lyser vintergatuvit

 

 

 

jag är en man med fula vanor

men jag har huvudet på skaft

jag har väl inga stolta anor

men jag har energi och kraft

möt mig vid ängarna, sabina

eller det hav jag gjort till mitt

även om höststormar ska vina

talar vi ostört där, och FRITT!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090923




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-23 10:06



Bookmark and Share


    Tea Alex
Frihet är ett spännande ord. Fint!
2009-09-24

  anits VIP
Vackert och berörande om att
kunna vara ostörd och känna
friheten
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP