Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku



vildvinet glöder
varmt vinrött, men faller för
kylig höstvindspust




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-02 16:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
och vi uppvärms hett av röda dryck:)

Snygg
2009-10-08

    Bodil Sandberg
Det glöder och sprakar
tills höstvinden knakar
gäller minsann
suga i sig så länge man kan

och din haiku suger jag i mig med full kraft och njuter av det vackra vemod!!applåder
2009-10-03

  anits VIP
Vackert
2009-10-02

  aol
lyser som en rubin
2009-10-02

  thyra
Glödande vackert!
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm