Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såväl bilden som texten har förstås verklighetsbakgrund, men det bör inte förvåna någon alls.


Något litet må man ju hitta på för att roa sig också




Ett år i mitt liv när jag var något
yngre ägnade jag mig åt att skriva
falska adresser på kuvert
med fejkade brev inuti

bara för att de på posten skulle bli
tvingade att öppna en avdelning
med påhittig personal med enda uppgift
att försöka ta reda på vart de där

breven egentligen var ämnade och om
det gick att spåra den som skulle ha bott
där de uppenbarligen inte alls bodde.

Döm om min förvåning när jag fick reda på
att en sådan avdelning redan fanns inom posten.
Det tog mig ett helt år att få reda på och då
slutade jag förstås att skicka sådana där brev.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-23 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP