Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att texten är rena poesin bevisas av dess uppställning som något liknar den vilken åtminstone poeter här inne på poesisajten har en föreställning om att poesi bör förevisas i och såsom


Ungdomar o andra dödliga med smak för rörelsen gatans parlament...





...borde väl rimligen
intressera sig för
en gammal orden

som verkade vara
näraliggande de som
gillar idén om

anarki, dock med
den skillnaden att
låta en alldeles

egen version av
fågel Fenix stiga
upp ur askan

Illuminati, vilken går
att rätt slå
på i wikipedia

ett för historieforskare
såväl som filosofer
intressant sällskap att

så att säga
stifta bekantskap med
av ren nyfikenhet...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-24 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP