Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar vid mitt fönster imorse


Jag ser hur sommarträdet.....

Jag ser hur sommarträdet
och dess grönska börjar blekna
i septembertid

Jag ser hur sommarträdet
börjar skifta i gyllengula
blad

Jag ser hur sommarträdet
övergår från sin lugna bris
till en virvlande höstvind

Jag ser hur sommarträdet
som är så vackert vill tala
om för dig och mig att
det är höst

Jag ser hur sommarträdet
verkligen fryser i den
kyliga höstmorgonen

090924





Övriga genrer av sajo
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-24 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo