Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÅRDASTE HÖSTEN HITTILLS

det blir den

hårdaste hösten hittills

det blåser hårt genmom märg och be

"here comes the sun"

sjöng en gång the beatles

men det är kallt på min enmansscen

jag har förverkat min rätt till gåvor

för jag har misskött mig oerhört

jag baxnar nu när jag ser tillbaka

på allt det fina som jag förstört

det faller hårt regn på dessa gator

och det är snålblåst från höstkallt hav

här i min värld där jag är diktator

flyr jag från ansvarsbördor och krav

det blir den hårdaste hösten hittills

och det är mollstämt så det förslår

jag ser mig om efter en förändring

men repriser är allt jag får

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090924




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-24 15:31



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Stämmer in.
2009-09-25

  Måna N. Berger
Det är ett enormt flyt i dina texter nu!
2009-09-24

  Furie
jag som då är väldigt mycket för att komponera musik till mina dikter, ser otroligt fina melodier i dina underbara texter. Otroligt vackert!
2009-09-24

  SportPoeten.
The true purlalism! Killen borde köpa lite låttexter av dig! Grymt!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP