Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Du ville ej älska


Ser det spröda växa i din själ,
för att närma sig döden,

kommer du ihåg mig?
jag älskade dig,

mer än själva livet,
men du tog en jävla kula,

ser dig,
halva ansiktet är fan bortskjutet,


sängen vi älskade i första gången,
är blodig liksom tapeten,

benbitar och hjärna,
utsmetat,

allt det som var din kärlek
du hade jävligt ont

nu lever jag
i din smärta,

tar försiktigt pistolen ur din hand,
pussar din panna,

lägger mig ner brevid,
håller om







Fri vers av peter markurth
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-24 16:38



Bookmark and Share


  m.ricknell
De sex första raderna är klockrena, känns i hela mig.
2009-09-24

  LenaJohansson VIP
konstruerat martyrskap....
2009-09-24

  Lindsy
Lite läskig, men jättebra!
Nåt visst som jag fastnade för, blir bokmärke.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth