Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord som kom till mig nu innan läggdags


Hösten

Med stormsteg kommer hösten -

en ny årstid tar vid

sommarens gryningsljus tar ny

sovmorgon varje dag


För varje dag som går

bleknar grönskan och sommaren

raderas ut allt mer

jag inser att det är hösten -

jag ser


När fågelsången har tystnat och

dansande dimmoln drar in över frusen

färgglad natur -

viskar jag att hösten är här

090924




Övriga genrer av sajo
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-24 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo