Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så skönt att inte behöva känna stress denna morgon


Tyst morgon

tyst morgon

jag öppnar dörren ut

fågelsången har tystnat

höstvinden har tystnat för

en stund

till och med tidningsbudet

stoppade in tidningen så

tyst i brevinkastet i morse

tanten som brukar slå i dörrarna

i huset är tyst hon med

tystnaden denna morgon

har varit helt underbar

och nu börjar en ny dag

med nya händelser i vårt land

och hela vår värld

090925




Övriga genrer av sajo
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-25 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo