Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden föreställer (som om det skulle behöva förklaras) en staty i en helt annan stad än Oslo, en kvinna som bär på ett par pistoler av lakritz som hon tror är laddade och skjutklara för den stora festen nere på ängen där allt folket samlats


Om du vill älska...






...med mig

får du vackert ta plats i kön


den börjar här och slutar där borta



gå nu genast hem igen

o kom tillbaka sedan


bärandes på en ryggsäck



med mat o dryck



ett liggunderlag samt en sovsäck

sedan är det bara att vänta...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP