Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är tagen i Jämtland, vilket är ett väldigt jämnt land, jag knyckte den utanför en tobixaffär medan jag väntade på bussen till Vretlidans badplats. Texten är förstås en sådan där senryu...


Retorisk fråga






Hur k ä n n s det
egentligen, den där känslan
av att ha tråkigt?




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 11:42



Bookmark and Share


  Quasimodo
TRÅKIGT !!!!!
2009-09-25

  blaite
Har aldrig kännt något annat så frågan e svår..
2009-09-25

    Ken Cassel
Man får ju inte roligare än vad man gör sig heter det ju
Men jag förstår vad du menar!!!

Kram på dig

Ken
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP