Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här


Kvälls känsla

Varma tofflor på

invirad i skön filt

en kopp med te

nattradion på lite svagt

ett mjukisdjur på kudden

bredvid

känner hur John Blund

börjar närma sig

GO`NATTI säger Elina

4 år

090925




Övriga genrer av sajo
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo