Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ät inte för mycket vind-ruvor om du sitter i vardagsrummet och har en så att säga helkväll framför teven... även om just teveprogram ofta känns som att de ger en småtrist familj som fart och fläkt...


Vi är inte ensamma i universum...





...Gudrun är med oss
ja och så Gunwale förstås...
...jag vet just inte vem av dem
som kom först fram till övergångsstället
som skapades av the big bang
men inte sjutton var det
hönan eller ägget i alla fall...

...Kom just på att tåget
nog var en sådan där uppfinning
likt gladiatorns vagn spänd
som sjutton bakom en hästkraft blott
som måste ha kommit en bit efter hjulet

vilket uppfanns av en kvinna
som behövde något att spinna garn
på och så var
'spinn rocken hjul' uppfunnen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP