Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig härifrån!

Hela livet har jag drömt om dig. Varje gång jag vänder mig om hoppas jag att jag hinner se dig. I de mörkaste timmarna önskar jag att du var med mig. Varje dag jag lever mitt liv så önskar jag att du kunde föra mig bort. Du kommer, jag såg dig komma. Ta mig här ifrån. De förstår mig inte, jag förstår inte dem. Mitt hjärta är brustet. Det har alltid varit brustet. Jag har aldrig kunnat älska. Varför skall jag vara för när alla säger att livet går ut på att älska. Med mitt brutna hjärta kan jag inte ge allt. Är det rättvist? Varför jag!? Ta mig här ifrån, jag ber dig!




Övriga genrer av Anders Camp
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Camp
Anders Camp