Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Snälla sluta inte!
Det du gör med mig är skrämmande men jag vet att för att utvecklas till en bättre människa måste jag genomgå denna förvandling. Jag kommer inte längre vara den jag är. Svaret ligger inte i nuet utan i framtiden. Låt oss se framåt och söka efter svaren tillsammans. För tillsammans är vi starka och kanske finner vi att lösningen är att vi tillsammans söker efter de svar som kommer att vara obesvarade.




Övriga genrer av Anders Camp
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Camp
Anders Camp