Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från förr


Dockskåpet

Dockskåpet, tänk jag kommer
ihåg det som det var igår

hos min bästa vän stod ett
dockskåp hon hade fått det i
julklapp

vi lekte med det då jag inte
hade ett eget för mina föräldrar
hade inte råd att köpa mig så
dyra leksaker

så när det åter var dags att skriva
önskelistan gjorde jag det med
ordet

Dockskåp på översta raden

när julafton kom låg ett stort
paket till mig under granen från
min bror

det efterlängtade DOCKSKÅPET
som var egenhändigt gjort av min bror,
det var en gammal sockerlåda som var
inredd med mysiga rum

mina kompisar lekte jämt med dockskåpet
då de var hos mig

efter ett tag blev dockskåpet stående i
en lada när det hade gjort sitt och
nu finns det inte mer

men jag kommer alltid att minnas detta
och att det var min bror som gjorde

DOCKSKÅPET till sin lillasyster

090927




Övriga genrer av sajo
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 10:38



Bookmark and Share


  anits VIP
så fint av din bror, min morfar gjorde
ett liknade till mig av lådor han inte
hade användning för
2009-09-27

  Perina
Vilken fantastisk bror, mycket bättre dockskåp en ett dyrt köpt
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo