Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad tiden går


Klockor

Väckarklockan bredvid sängen
står

från väggen i köket hör jag
hur köksklockan tickar och går

det är söndag förmiddag och plötsligt
hör jag den vackra klangen
i bruksortens kyrkklockor

på min morgonpromenad med känsla av
lite sommar såg jag
midsommarblomster, rödklöver men plötsligt
såg jag hur blåklockan i gräset stack opp

jag stod och lyssnade ett tag med sommarkänslan
inom mig på vinden i gyllengula träd men så
hörde jag hur blåklockan så vackert
ringde in höstens tid

090927




Övriga genrer av sajo
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo