Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu skall det medges att jag föredrar det konventionella"honom" fram för det slarvigare han. Men mera intressant tycker jag är frågan om hur Doris var informerad om vissa storleksförhållanden?!


27/9: Namnsdagslimerick till Dagmar och Rigmor

 

 

En sommardag i Österskär

sa Dagmar till Rigmor så här:

"Apropå din man

skulle du älskat han

om hans grej varit rudimentär?" 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 11:00

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Envär som betraktat växande träd som i sådan skog något växa vet ju också att äldre mans pick uppträder först som ett getingstick och växer sig sedan större till ett lejons vrål, allt för att bli hård som en böjliger planka men även passa i tumspikens hål... för att väl där likt hammaren banka... man kan ju tro att svaret blir att det är makens vackra själ som övervinner varje tanke på hans såsom fysionomi, en i övrigt väl skriven text med knorr och allt...
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP