Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'fredag i hela vecket' av Psykofarmaca inspirerade


Kritik på en text (298)





...morgontidningen duger
åtminstone veckogammal
till att torka sig i brasan med
kvällstidningarna läser man ju
inte heller

men serierna skulle man kanske
börja titta på

fast en annan svårt beroende
o missbrukare försöker i dagarna
avgifta sig från att läsa tidningen fantomen...
vilket har lett till svår abstinens
vid tidigare tillfällen...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP