Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lycklig

Jag är lycklig.
Jag har vad alla vill ha. Det jag söker kommer jag aldrig att hitta. Detta har jag insett och jag har gett upp hoppet att finna det som alla andra har. Jag vill ha det du har. Det du delar med dig med dina nära och kära. Det som får dig att växa och mogna är vad jag vill ha. Sökandet gör mig lycklig. Jag är lycklig.

Jag vill utforska ditt inre. Jag vet inte hur. Resan jag måste göra är mörk och skrämmande. Jag sitter och tittar på dig, du är inte rädd. Du sover sött och vet inte vad jag skall göra. Jag har planerat detta länge. Min rädsla är förtryckt. Under sängen kan man gömma många saker. I sängen ligger du och väntar på att ödet skall ha sin gång. Jag är lycklig.




Övriga genrer av Anders Camp
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Camp
Anders Camp