Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost



Läste hennes brev
ett rop på hjälp från andra
sidan havet hon
skrev om en blodig statskupp
våld och tortyr skrev ett svar

tecknat i sanden
vågorna sköljer över
stranden budskapet
fångas upp av delfiner
sorgen är obeskrivlig




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-27 20:41



Bookmark and Share


  lycksele
tänkvärt om avståndet
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP