Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar vid mitt fönster


Tankar en söndag kväll 27 sept 2009

efter en dag med

höstsolens strålar bland

molnen och höstvinden

i vackra gyllengula träd

så ser jag hur höstregnet

under gatlampan gör asfalten

så mörk och våt i höstkvällningen

Imorgon är en ny höstdag

090927




Övriga genrer av sajo
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-09-27 21:11



Bookmark and Share


  thyra
Ja, kyliga ishavsvindar skulle dra över landet. Fina tankar nedskrivna!
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo