Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I helgen drog min bror upp sin eka


Ekan

ekan som i somras låg

i en vacker sjö

har i helgen gjort sitt

för denna säsong

ekans åror har nu tystnat

ekan har dragits upp på

en plats där den får en

välbehövlig vila

ekans doft av tjära jag drömmer

om i höstens och vinterns tid

bilden av ekan i den vackra

solnedgången det är för mig

och kanske dig SOMMAR

090927




Övriga genrer av sajo
Läst 612 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo