Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är trött

Jag är trött. Jag orkar inte mer.
Jag har gett hela mitt liv.
Det som var möjligt och det du ville ha det gav jag dig.
Mitt hjärta på ett fat. Jag ville ge dig allt.
Du tog allt du fick.
Nu svär jag åt dig och allt du tog från mig.
Du visste att det skulle bli så, men trots aööt så tog du mitt hjärta.
Jag såg dig gå ut ur lägenheten för att aldrig återvända. I väskan hade du mitt hjärta.
Jag är tom, jag är bitter. Mitt hjärta är borta, du är borta.
Jag är ledsen om jag betedde mig konstigt, det kändes som om livet rann genom mina ådror. Nu pumpas intet. Jag är trött. Jag orkar inte mer.




Övriga genrer av Anders Camp
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Camp
Anders Camp