Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsla jag fick imorse vid mitt fönster


Årstidsgult

Vår för mig och kanske dig

är som en varm vacker gul färg


Sommar det är den flygande

citronfjärilen och dess vackra

gula färg


Höst är lövens gyllengula

färg bland träden


Vinter är en iskall dag

med solens gula strålar som knappt

orkar opp, det känns som att inombords

så tinar ändå min kropp

090928







Övriga genrer av sajo
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-28 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo