Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ledsen men men....ta en dag i taget tydligen det man får göra


Att vara reumatiker

Efter att ha funderat ett

tag på att gå med i reumatikerföreningen

så tog jag äntligen beslutet

i morse då jag vaknade opp och

mina höftleder och tåleder var så

stela och gjorde så ont så mina

tårar rann


Mina tankar gick till en kontaktperson

i reumatikerföreningen och på förmiddagen

tog jag kontakt och inom kort ska

jag få hem inbetalningskort för att bli medlem


med detta med mig så styrde jag min

nya Toyota corolla till lasarettet och

välbehövlig vattengymnastik för

en reumatisk kropp som även har

en irit i ett öga för tillfället

MEN DET FINNS ALLTID NÅGON

SOM HAR DET VÄRRE tänker jag

och torkar mina tårar och

fattar pennan för att skriva av

mig lite

090928




Övriga genrer av sajo
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo