Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här det var eller.....


Efter våren

Efter våren så

kom du med ljusa

magiska nätter


Efter våren så kom

du med blommande

ängar och ljus

skir grönska


Efter våren och dess

friska vind så kom du med

en skön bris och rufsade

om mitt hår


Efter våren så kom du

med en citronfjärils flygande

vingar och lämnade av

sommaren

090928




Övriga genrer av sajo
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo