Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag tittade ut genom dörren i morse


Frosten

Under septembernattens sena timmar
har frosten smygit sig på
i vår natur

vitt, vitt och åter vitt

kallt, kallt och åter kallt

stelfrusen blomma, stelfrusen tå och stelfrusen hand

varma kläder, varmare bil och varmare skor

det är så här det är i frostens land

090929




Övriga genrer av sajo
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-29 07:39



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

Så även här i Uppsala. Det går fort i alla växlingar... Hälsar vännen Fredrik
2009-09-29

  anits VIP
Ja, vi går mot vintern nu och då
behöver man mera värme, då är
det bara att ta fram vinterkläder
ur garderoben, så får också
motor och kupevärmare, värma
våra bilar
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

sajo