Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dubbelsenryu


Ibland när hon, människan, är...






...ute på strövtåg
i livet, dyker det upp
saker och känslor

samt idéer, vilka
likt impulser kan vara
svåra att motstå...




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-09-29 12:49



Bookmark and Share


  karenina VIP
som nån sa, om det där med att det bästa är att falla för frestelserna... härlig kombi av ord och bild även om jag förstår att orden säkert syftar till så mkt mer än bara en läcker jordgubbstårta! ;-)
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP