Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor som jag förmodar många har


Tomhet efter sommaren

När trädens blad lämnar

grenarna och faller mot marken

ner känns inom mig en sådan

enorm tomhet efter...


När sommarens trädgårdsmöbel

åter igen måste flyttas in i

förrådet känns inom mig en

sådan enorm tomhet efter.....


När fågelsången åter igen

har tystnat och den mörka kvällen

och morgonen tar vid, känns inom

mig en sådan enorm tomhet efter.....


När stranden åter igen ligger öde

och lommens rop över sjön har tystnat

känns inom mig en sådan enorm

tomhet efter.....


När dörrarna till stans utecafé stängs

igen känns inom mig en sådan enorm

tomhet efter SOMMAREN

090929




Övriga genrer av sajo
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo