Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betong feeling...........2



Denna gråa massa

tung och lös,
eller

tung och hård,

blöt eller torr kan

lätt blåsas bort



denna gråa massa

formas under

mina händer




brinner...




...med den










Övriga genrer av Marie Andersson
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marie Andersson