Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst. September 2009.


Färgglad höstpassion.

Nu faller löven igen.
Mörkret letar sig sakta fram.
Staden förvandlas av brinnande färger.

Jag tänder några ljus.
Dricker stilla mitt varma te.
Och önskar mig lite färgglad höstpassion i natten.




Övriga genrer av WillYouBeThere
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WillYouBeThere